ELTE ÁJK rovat a hvg.hu-n

Október végén újabb kommunikációs felülettel bővült az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar portfóliója: az ÁJK a HVG BrandChannel hivatalos partnere lett, melyet a Kar a weboldalán jelentett be.

A HVG internetes oldalán létrehozták az úgynevezett BrandChannel felületet, melynek lényege, hogy lehetőséget biztosítanak partnereiknek arra, hogy saját készítésű, a magazin olvasói számára releváns tartalmaikat a hvg.hu hírfolyamában publikálják, osszák meg az olvasókkal.

Szerződő partnereik között van számos multinacionális cég, valamint két felsőoktatási intézmény is, melyek közül az egyik az ELTE ÁJK. Tehát gyakorlatilag egy külön rovatban ELTE-s írók által készített tartalmak jelenhetnek meg.

Az első írás dr. Molnár Hellával, Karunk adjunktusával készített interjú a közszereplők magánélethez való jogáról, a másodikban pedig dr. Lévay Miklóst kérdezték a tényleges életfogytiglani szabadságvesztésről.

Reputáció szempontjából kiemelten fontos, hogy az Egyetem nívós lapokban meg tudjon jelenni, így ez nagyszerű lehetőség arra, hogy a felsőoktatási intézmények közötti versenyben továbbra is megőrizze első helyét.

hvg-hu-social-logo

kép: ajk.elte.hu

         

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Varga Dominika Kincső

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.