Rólunk

A Jurátus az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói magazinja. Lapunk 30 éves múltra tekint vissza, és jelenleg a Kar egyik legdinamikusabban fejlődő közössége.

Processed with VSCO with a6 preset

A Jurátus szerkesztősége 2019. tavasz
ELTE Press Akadémia

Az egyetem legmodernebb kari lapjaként jelentetünk meg cikkeket online felületeinken. Írásainkban nemcsak a Kart és az ELTE egészét érintő eseményekre reagálunk, hanem fontos közéleti és kulturális kérdésekkel is foglalkozunk — szerkesztőségünk szem előtt tartja, hogy a hallgatók többek egyetemi polgároknál, így kiemelt jelentőséget kapnak az egészséggel és az életmóddal kapcsolatos témák.

A Jurátus mindig megújuló, lelkes csapat, amely új ismeretségeken és barátságokon kívül szakmai fejlődésre, illetve tapasztalatszerzésre kínál lehetőséget a tagjainak. Szervezetünk rendkívül heterogén közösség: minden szakról és minden évfolyamról várjuk az új csapattagokat.

Szerkesztőségünk írókból, olvasószerkesztőkből, rovatvezetőkből, fotósokból, illetve marketinges és lapmenedzser kollégákból áll — kiemelkedően teljesítő tagjaink számára biztosított a szervezeten belüli előrelépés.

Lapunk minden félév elején tagfelvételt hirdet. Amennyiben te is szívesen csatlakoznál a közösséghez, kövess minket a közösségi médiában, hogy ne maradj le a következő felvételi időszakról.

A Jurátus szerkesztősége 2020. nyár
Margit-sziget