Szerkesztőségünk tagjai

Hajzer Anna

Hajzer Anna Sára
Jogász szak, III. évfolyam

2018 őszén jelentkeztem és nyertem felvételt a Jurátusba lapmenedzserként, jelenleg pedig főszerkesztőként igyekszem segíteni a szerkesztőség munkáját. Hálás vagyok azért, hogy egy ilyen nagyszerű csapat tagja lehetek!

Egri Kitti
Jogász szak, V. évfolyam

2018 őszétől vagyok a Jurátus tagja mint író, ezt követően az Egyetem tér, majd a Karrier&Külügy rovat vezetője. Idén novembertől pedig a lap egyik főszerkesztő-helyettese. Az újsághoz való csatlakozás rengeteget adott az egyetemi éveimhez, itt megtaláltam azt a plusz lelkesedést és egy nagyszerű csapatot, amit kerestem.

Horváth Lili

Horváth Lili
Jogász szak, III. évfolyam

Már általános iskolában is érdekelt az újságírás, ezért nagy boldogsággal tölt el, hogy 2019 őszétől kezdve ezt egy olyan nagy múltú lapban tehetem, mint a Jurátus. Az idei évtől pedig rovatvezetőként és főszerkesztő-helyettesként is segíthetem a csapatot.

Bánhegyi Nóra

Bánhegyi Nóra
Jogász szak, V. évfolyam

Mindig is érdekelt az újságírás. A közéletben és az egyetemi életben történt eseményeket is nagy érdeklődéssel kísérem figyelemmel. Nagyon örülök, hogy 2019 őszétől a Jurátus írója lehetek.

Bényi Mercédesz
Jogász szak, II. évfolyam

2019 óta vagyok a jogász szak hallgatója, a Jurátushoz pedig 2020 szeptemberében nyertem felvételt lapmenedzseri pozícióba. Szabadidőmben szeretek olvasni, társasozni, és bármikor kapható vagyok egy kulturált vitára is.

Bódy Kolos Bálint

Bódy Kolos Bálint
Jogász szak, V. évfolyam

2018 őszétől a Jurátus cikkírója és 2019-től már egyik rovatvezetője is vagyok. Fő érdeklődési területeim a sport, a kultúra és a jogelmélet, azonban minden terület felé nyitott vagyok. Szándékom, hogy ez az újság elérje azt a célkitűzését, hogy lehetőségeihez mérten a lehető legjobban képes legyen megszólítani akár a kar hallgatóit, akár bármilyen más célközönségét.

Processed with VSCO with a6 preset

Dörfler Dóra
Jogász szak, V. évfolyam

2018 tavasza óta vagyok a Jurátus tagja mint író, majd az Egyetem tér rovatvezetője lettem. Nagyszerű érzés számomra ilyen remek csapathoz tartozni.

Gelbmann Márta

Gelbmann Márta
Jogász szak, III. évfolyam

Fotóimat és grafikáimat, melyekkel az egyes történeteket és eseményeket illusztrálom, megtalálhatod a Jurátus különféle felületein.

Gömbös-Pamper Zsolt

Gömbös-Pamper Zsolt
Jogász szak, III. évfolyam

Budapesten születtem, az ÁJK harmadéves hallgatója vagyok, jogász szakon. Hét éve foglalkozom amatőr újságírással, 2018 ősze óta dolgozom a Jurátusban íróként.

Gyulay Zoltán
Jogász szak, II. évfolyam

Gyulay Zoltán vagyok, másodéves joghallgató, potenciális politológiahallgató. Azért jelentkeztem a Jurátusba, mert kiskorom óta érdekel az újságírás, mondjuk ki, mint oly sokan, én is pályatévesztő vagyok az ELTE ÁJK-n.

Haragh Balázs
Jogász szak, Behatárolhatatlan évfolyam

2020 tavasza óta vagyok cikkíró a Jurátusnál. Törekszem arra, hogy ne csak érdekes legyen az, amit írok, hanem amennyire a körülmények engedik, forduljon elő benne humor is. Utóbbit és a labdarúgást szoktam mondani, ha megkérdezik tőlem: Mi a hobbid?

Jakus Barnabás

Jakus Barnabás
Jogász szak, IV. évfolyam

Az írás valamilyen szinten mindig jelen volt az életemben. Örülök neki, hogy a Jurátus keretein belül immár negyedik éve készíthetek változatos témákban érdekes és izgalmas cikkeket.

Kiss Dóra

Kiss Dóra
Jogász szak, V. évfolyam

A Jurátus egyik legújabb tagja vagyok. Örülök, hogy egy ilyen kiváló csapat tagja lehetek. Úgy gondolom, ha csak egy ember is elgondolkodik az írásaimon, már megérte.

Kovács Kamilla
Jogász szak, III. évfolyam

2020 tavaszán, másodévesként csatlakoztam a Jurátus csapatához. Legrégebbi szenvedélyeim közé tartozik az olvasás. Mindig is élményt jelentett egy jó történet, érdekes téma megismerése, olvasószerkesztőként pedig lehetőségem van, hogy egy újfajta nézőpontból foglalkozzak ezekkel.

Kruppai Sára Maja

Kruppai Sára Maja
Jogász szak, V. évfolyam

Cikkíróként 2018 őszétől tevékenykedem a Jurátus szerkesztőségében. Az írás és az olvasás a legkedvesebb időtöltéseim közé tartoznak, emellett nagyon szeretek rajzolni is. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen nagyszerű, kreatív csapat tagja lehetek.

Nyári Éva Sarolta

Nyári Éva Sarolta
Jogász szak, V. évfolyam

Másodéves korom óta erősítem a Jurátus csapatát mint lapmenedzser, és túltengő szabadidőmmel tavaly befejeztem az ELTE BTK szabad bölcsész szakát is. #hivatalosmekis

Processed with VSCO with a6 preset

Papp Bence
Jogász szak, V. évfolyam

A kari lapnál már az első egyetemi évemtől kezdve dolgozom fotósként. Egészen fiatalon szerettem bele a fotózásba, teljesen más ember vagyok, ha fényképezőt fogok a kezemben.

Paróczi Csenge
Jogász szak, V. évfolyam

Az írás mindig is szenvedélyem volt, ezért nagyon örülök, hogy 2020. tavasza óta én is a Jurátus írói csapatát bővíthetem. Mióta csatlakoztam, minden megírt cikkel egy újabb kis világ nyíl meg előttem, amit így esélyem van másoknak is bemutatni, úgyhogy aki még gondolkozik, ajánlanám, hogy vágjon bele. Az írás mellett szabadidőmben a digitális grafika és a webdesign érdekel.

Polonyi Domonkos

Polonyi Domonkos
Jogász szak, II. évfolyam

Az egyetemi szervezetek közül a Jurátus rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Annak reményében jelentkeztem ide, hogy sok tapasztalattal és élménnyel leszek gazdagabb.

Sárközi Barbara
Politológia szak, I. évfolyam

Első éves politológus hallgató vagyok és 2020 ősze óta vagyok a Jurátus tagja íróként. Számomra nagyon fontos az önkifejezés, melynek egyik legjobb módja az írás. Szeretném munkámmal színesíteni a Jurátus magazinját és elgondolkodtatni az olvasókat.

Simon Fanni
Jogász szak, II. évfolyam

Mindig meghatározó része volt az életemnek az írás, így a Jurátus már végzős gimnazista koromban felkeltette az érdeklődésemet. Ezért is nagy öröm számomra, hogy 2020 őszétől tagja lehetek a szerkesztőségnek íróként.

Somogyi Vivien

Somogyi Vivien Zsuzsanna
Jogász szak, V. évfolyam

2018 ősze óta vagyok a Jurátus tagja olvasószerkesztői pozícióban, így produktív módon is kiélhetem a helyesírás iránti szeretetemet. Később a Tudomány rovat vezetőjévé is váltam, úgyhogy már többféleképpen segíthetem a cikkek zökkenőmentes megjelenését.

Szakmáry Zsófia

Szakmáry Zsófia
Jogász szak, V. évfolyam

Másodév elején, 2017-ben kerültem a Jurátushoz íróként. Egy év elteltével a Karrier & Külügy rovat vezetője lettem.

Szalai Laura

Szalai Laura
Jogász szak, III. évfolyam

Másodéves koromban jelentkeztem a Jurátushoz, hogy végre cikkíróként is kipróbálhassam magam. Sok-sok kreativitással tölti ki és izgalmas témával teszi azóta is színesebbe számomra az egyetemi hétköznapokat. Harmadévtől pedig az Életmód rovatvezetőjeként is igyekszem helytállni és ötletekkel gazdagítani a magazint.

Szánthó Alexandra Tímea

Szánthó Alexandra Tímea
Jogász szak, V. évfolyam

A lapmenedzseri pozíciót 2019 ősze óta töltöm be a Jurátusnál. Főbb feladataim közé tartozik tagjaink hatékony együttműködésének biztosítása, valamint arculatunk különböző platformokon való képviselete. A hallgatói magazin tevékenységében való részvétel mellett jogi gyakornokként dolgozom egy svéd-magyar ügyvédi irodánál, valamint a Pénzügyi Jogi Tanszék oktatóinak munkáját is segítem demonstrátorként. Legfőbb érdeklődési köreim közé tartozik az adatvédelem, a pénzügyi és nemzetközi jog, valamint a különböző idegen nyelvek. Szabadidőmet szívesen töltöm barátaimmal, családommal.

Szántó Dóra
Jogász szak, I. évfolyam

2020 őszén lettem a Jurátus írója.  Fontosak számomra az újdonságok és a kihívások, azoknak pedig a legjobb tudásom szerinti teljesítése. Munkáimmal szeretnék hozzájárulni a Jurátus működéséhez és érdekes cikkekkel szórakoztatni az olvasókat.

Szilágyi Dorka
Jogász szak, III. évfolyam

Szilágyi Dorka, harmadéves joghallgató vagyok, 2020 tavasza óta lapmenedzseri pozícióban a Jurátus tagja. Az egyetemi lapon túl a Bibó István Szakkollégium és az ELSA Budapest diákszervezetek lelkes részesének is mondhatom magam. Az uniós jog áll az érdeklődésem középpontjában, szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal, valamint sorozatozással vagy olvasással.

Széles Borbála
Politológia szak, I. évfolyam

2020 ősze óta vagyok a szerkesztőség tagja és hallgató Politikatudományok BA szakon. Szabadidőmben verseket írok és dobolok. Nagyon érdekel a történelem, az irodalom és a filozófia.

Tietze Bátor
Politológia szak, III. évfolyam

Nagyon örülök, hogy 2020 tavaszától kezdve tagja lehetek a Jurátus szuper csapatának! Politológusként elsősorban igyekszem a közélethez és a politikához kapcsolódó témákat megragadni, és hasznosítani. Kifejezetten izgalmasnak tartom, amikor interjúkat lehet készíteni, mert ilyenkor cikkírás mellett én is tudok a szakma elismert képviselőitől tanulni. Gondolkodtam azon, hogy esetleg néha eltérjek a politikától témában, és kipróbáljam magam gyengédebb hangvételű cikkekben is, de egyelőre még nem sikerült elég bátorságot gyűjtenem hozzá…

Varga Dominika Kincső
Jogász szak, V. évfolyam

Gólyakorom óta a szerkesztőség tagja vagyok, először íróként, majd rovatvezetőként, később főszerkesztőként  igyekeztem hozzájárulni a munka gördülékenységéhez. Öröm egy ilyen összetartó, vidám csapat részese lenni!

Wynn Ágnes Alice

Wynn Ágnes Alice
Jogász szak, IV. évfolyam

2018 ősze óta tevékenykedem a Jurátusnál olvasószerkesztőként. Szabadidőmben szeretek olvasni és a kutyámmal játszani.

A fotókat Gelbmann Márta készítette.