Koncertek, fesztiválok idén nyáron

Lassan indul a 2023-as fesztivál- illetve koncertszezon. Sok híres előadó jelentette be Magyarországi fellépését, de vajon mire érdemes ellátogatni?

Minden nyár tele van drágábbnál drágább fesztiválokkal, melyekből idén sem lesz hiány. A Velencei-tó várja az EFOTT rajongóit július 12-16-ig, míg onnan nem messze Székesfehérvár is bejelentette a rock műfaja felé hajazó FEZENt július 26-29-ig. Míg a “Partra magyar!” vezényszóval híressé vált Dunapart Feszten hazai zenészek lépnek fel, addig a fővárosban megrendezett Sziget fesztiválra hatalmas világsztárokat várunk. Jön a 2018-ban hirtelen sikernek örvendő Billie Eilish, illetve az Imagine Dragons, akik már régóta a reflektorfényben vannak.

Na de nem mindenki kedveli a fesztiválokat. Vannak, akik beérik egy pár órás koncerttel is, nem vágynak ebből egy egész hétre. Szerencsére nekik sem lesz hiányérzetük a 2023-as szezonban, íme egy kis ízelítő:

– Ha szeretnél látni olyan rock legendákat, mint Alice Cooper vagy Tommy Henricksen, akkor a július 18-ai Hollywood Vampires koncerten a helyed a Budapest Sportarénában.

– Hatalmas szenzáció, hogy 2011 után ismét fellép Magyarországon a Rammstein német metál együttes. A Puskás Arénát egy nap alatt megtöltötték, így bejelentettek egy második koncertet is július 12-ére.

– Na de nem csak rock és metál koncertek lesznek, hiszen a Sofia című dalával híressé vált Alvaro Soler is érkezik a VeszprémFesztre. A fiatal latin énekes biztosan nagyot fog szólni a História Kertben július 12-én.

– A világsztárok látogatásából a Budapest Park sem marad ki, hiszen június 26-án Magyarországon először ott lép fel Machine Gun Kelly, a rap műfaj egyik legendája.

– A felsorolás végére hagytam egy olyan programot is, amely a legkisebbek érdeklődését is biztosan felkelti. A Disney 100 koncert keretében október 15-én a Budapest Sportarénában egy élő zenekar adja elő a legjobb Disney zene- és filmjeleneteket az elmúlt 100 évből.

Mindig megéri élményekre költeni a pénzünket, főleg, ha azok vissza nem térő alkalmak! Amennyiben lehetőségünk van rá, mindenképp nézzük meg kedvenceinket élőben, ki tudja, mikor fogjuk viszont látni őket Magyarországon legközelebb.

 

A képek forrása: X;X


JURÁTUS HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS


                              

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Szávai Flóra

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.