Swiss Business Day 2017 — Svájci-magyar üzleti fórum

Idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara szervezésében a Swiss Business Day elnevezésű kiállítás, konferencia és állásbörze, ahol évről évre a legnagyobb nemzetközi cégek képviseltetik magukat.

Szakmai nap

2017. november 22-én kerül megrendezésre a budapesti Várkert Bazárban az idei esztendő Svájci Kereskedelmi Napja, amely kiváló lehetőséget nyújt az érdeklődő látogatóknak, hogy betekintést nyerjenek a nemzetközi kereskedelmi világ kulisszái mögé. A belépés díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet – bár a helyszínen is meg lehet ejteni – érdemes előzetesen az alábbi linken elintézni, így ugyanis elkerülhető a hosszas sorban állás. Ráadásul egy szerencsés Swiss Business Day látogatót és partnerét Svájcba repíti a SWISS légitársaság!

Innováció és tehetség

Idén ősszel az Innováció és tehetség címet viseli az esemény, ami, mint látható, felöleli az egyik legaktuálisabb kérdést, amely a pályakezdő fiatalokat érinti. Jelesül a munkaerő-toborzás, a tehetséggondozás és a cégek legújabb innovációinak kérdéskörével ismerkedhetnek meg az érdeklődők az egynapos üzleti konferencián, méghozzá neves előadók által tartott prezentációkon keresztül. Ezúttal az eseményt állásbörze szélesíti, amely lehetőséget ad a kiállító svájci cégek számára az aktuális, nyitott munkapozíciók meghirdetésére, ezáltal az álláskeresők és a végzős egyetemisták egy helyen találkozhatnak a legelismertebb svájci cégek kínálta lehetőségekkel.

sbd17_logo_huA kereskedelmi jog iránt érdeklődő hallgatók számára kifejezetten ajánljuk a rendezvényen való részvételt, de mindenki mást is biztatunk, hogy ha ideje engedi, látogasson ki a Bazárba, hiszen rendkívül nívós rendezvénynek ígérkezik az idei SBD is. Kedvcsinálónak álljon itt néhány név – a teljesség igénye nélkül – a kiállító kereskedelmi cégek hosszú sorából: Nestlé, Stadler, Novartis és még sokan mások. Kifejezetten a jogászok és joghallgatók kedvéért pedig egy tősgyökeres svájci jogász és egy adótanácsadó is érkezik az eseményre, hogy előadást tartson a hatályos svájci jogi viszonyokról.

További információért kattintsatok a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara hivatalos weboldalára, vagy keressétek fel a rendezvény Facebook-oldalát! A nap részletes programjaiért látogassatok el a Swiss Business Day weboldalra!


képek forrása: borító és kép

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Máté Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.