Sportolj ott, ahol az olimpikonok!

Egyetemre kerülni, és egy teljesen új közösségben, talán ismeretlen nagyvárosban új életet kezdeni mindenkinek nagy kihívás, ami sok év múlva visszatekintve is meghatározó mérföldkő az életútban. A tanulmányokban és a kari életbe való beilleszkedésben az ELTE ÁJK Mentorprogramja segíti a gólyákat, de nem szabad megfeledkeznünk a sportolás heti rutinba illesztéséről sem. Több lehetőséged van sportolni az ELTE-n, mint legmerészebb álmaidban gondolnád!

Gimnáziumban, a saját jól megszokott közösségében mindenki tudta, milyen lehetőségei vannak: délutáni foci a tesitanárral, egy-két féle tánc, esetleg atlétika vagy hobbi jógacsoporttal meditáció. Az ELTE sportegyesülete, a százhúsz éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) azonban az egyik legnívósabb az országban – bármilyen sportot megtalálsz, amit csak szeretnél, olyan szinten, ami pont neked való.

A BEAC oldalán elolvashatod a főbb tudnivalókat, ha még csak most kezdenéd az egyetemi sportolást, legyen szó egyéni vagy csapatsportról, versenyszintű vagy hobbi jellegű foglalkozásról.

Az ELTE ÁJK saját házibajnoksága a Jogászfoci, ahol kollégákkal mérheted össze magad jó hangulatú Futsal mérkőzések során.

Az első forduló szeptember 22-én lesz, ne maradjatok le róla!

Nyernél egy biciklit vagy Nike utalványt? Nézz rá a BEAC nyereményjátékra!

Hírekért és aktuális információkért a SportHírlevél böngészése melegen ajánlott.

Ne felejtsétek: nemcsak az a fontos, hogy tudásban gyarapodjatok, és kiváló szakemberek legyetek, de az is legalább ilyen lényeges, hogy lelkileg és fizikailag egyaránt megszerezzétek, majd megőrizzétek egészségeteket!

BEAC női csapat (sport)

forrás: beac.hu

 


JURÁTUS HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS         

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Varga Dominika Kincső

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.