Sportolj ott, ahol az olimpikonok!

soccer-349821_1920

Egyetemre kerülni, és egy teljesen új közösségben, talán ismeretlen nagyvárosban új életet kezdeni mindenkinek nagy kihívás, ami sok év múlva visszatekintve is meghatározó mérföldkő az életútban. A tanulmányokban és a kari életbe való beilleszkedésben az ELTE ÁJK Mentorprogramja segíti a gólyákat, de nem szabad megfeledkeznünk a sportolás heti rutinba illesztéséről sem. Több lehetőséged van sportolni az ELTE-n, mint legmerészebb álmaidban gondolnád!

Gimnáziumban, a saját jól megszokott közösségében mindenki tudta, milyen lehetőségei vannak: délutáni foci a tesitanárral, egy-két féle tánc, esetleg atlétika vagy hobbi jógacsoporttal meditáció. Az ELTE sportegyesülete, a százhúsz éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) azonban az egyik legnívósabb az országban – bármilyen sportot megtalálsz, amit csak szeretnél, olyan szinten, ami pont neked való.

A BEAC oldalán elolvashatod a főbb tudnivalókat, ha még csak most kezdenéd az egyetemi sportolást, legyen szó egyéni vagy csapatsportról, versenyszintű vagy hobbi jellegű foglalkozásról.

Az ELTE ÁJK saját házibajnoksága a Jogászfoci, ahol kollégákkal mérheted össze magad jó hangulatú Futsal mérkőzések során.

Az első forduló szeptember 22-én lesz, ne maradjatok le róla!

Nyernél egy biciklit vagy Nike utalványt? Nézz rá a BEAC nyereményjátékra!

Hírekért és aktuális információkért a SportHírlevél böngészése melegen ajánlott.

Ne felejtsétek: nemcsak az a fontos, hogy tudásban gyarapodjatok, és kiváló szakemberek legyetek, de az is legalább ilyen lényeges, hogy lelkileg és fizikailag egyaránt megszerezzétek, majd megőrizzétek egészségeteket!

BEAC női csapat (sport)

forrás: beac.hu

 


JURÁTUS HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS         

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Varga Dominika Kincső

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.