Úgy néz ki, zárva marad a pokol kapuja – elmarad az ÁJK-s Halloween

Az elmúlt években töretlenül nő az angolszász vidékről származó Halloween népszerűsége. Az ELTE ÁJK is évről évre saját rendezvénnyel ünnepli az év leghátborzongatóbb éjszakáját, melyre 2023. október 19-én, csütörtökön került volna sor a MADAM-ban.

Szomorú hírt olvashattak szerda délután azok, akik már tűkön ülve várták, hogy az alkalomhoz illő jelmezüket magukra ölthessék és varázslatos italok kortyolgatásával tölthessék el az estét, ugyanis a Hallgatói Önkormányzat hivatalos közösségi oldalán megjelent a hír, miszerint az idei Halloween sajnos elmarad.

Megkerestük a Hallgatói Önkormányzatot az esemény elmaradásának okaival kapcsolatban, melynek kapcsán az alábbi tájékoztatást kaptuk.

„A rendezvény az eladott jegyek alacsony száma miatt maradt el. Sokáig bíztunk benne, hogy az esemény hetén növekszik majd az érdeklődés a rendezvény iránt, azonban sajnos a tegnapi nap folyamán is annyira alacsony volt az elővételben eladott jegyek száma, hogy minden lehetőséget összevetve kellett döntenünk a rendezvény sorsáról.”

Azon hallgatóknak, akik már elővételben megvásárolták belépőjüket az eseményre, a Hallgatói Önkormányzat három lehetőséget ajánlott fel, melyek az alábbiak:

A belépő birtokában érvényes a belépés a 2023. október 19-i „ONE DANCE” nevű, Ötkertben tartandó eseményre, vagy az október 26-i, Heavenben tartandó „ÖSSZJOGÁSZ HALLOWEEN” elnevezésű rendezvényre.

Fontos figyelembe venni azonban azt, hogy a belépővel a két lehetőség közül csak az egyiken lehet részt venni, tehát ha az egyik rendezvényen felhasználásra kerül a jegy, a másik azzal már természetesen nem látogatható.

Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy nem szeretne élni e két lehetőség egyikével sem, a belépőjét vissza is válthatja. Online jegyvásárlás esetében ezt a programváltozást bejelentő bejegyzésbe ágyazott űrlap segítségével teheti meg, 2023. október 22. 15:00-ig. Ugyanakkor azok, akik offline vásárolták meg a belépőt, számukra a HÖK irodájában nyílik mód a jegy visszaváltására jövő héten, a bejegyzésben megadott időpontokban. Így ebben az esetben nem szükséges online jelezni a visszaváltási szándékot.

A visszatérítési határidő október 22-ét követően, 15 munkanapban került meghatározásra. A Hallgatói Önkormányzat továbbá arra is felhívja mindenki figyelmét, hogy ha jelzi valaki a visszaváltási szándékát, elenyészik a lehetősége arra, hogy a fent említett két valamelyik eseményen utóbb részt vegyen a belépőjével.

Nem kell csüggednie azoknak sem, akik kimondottan az ELTE ÁJK eseményét várták, hiszen egy-egy tanévben számos szórakozási lehetőséget kínál a kar, így valószínű, hogy a következő bulira sem kell túl sokáig várni!

Forrás: ELTE ÁJK HÖK


JURÁTUS HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS


                  

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Kalinowski Virág

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.