CV uplift – Szakértői vélemény az önéletrajzodról

Unalomig ismert passzus, hogy az önéletrajz életről és halálról, vagy legalábbis gyakornoki helyek és álomállások betöltéséről dönthet. A Karrierközpontnak hála már egyetlen hallgatónak sem kell kétes értékű, személytelen tanácsokra hagyatkoznia.

Egyetemünk Karrierközpontja a Virtuális Állásbörzék alkalmával hagyományosan meghirdeti CV uplift szolgáltatását, és idén decembertől állandóan elérhetővé vált ez a lehetőség.

 A CV uplift nem más, mint a Karrierközpont szakemberei által végzett önéletrajz-ellenőrzés: csupán annyit kell tenned, hogy elkészíted az életrajzodat (akár egy valós, akár egy kitalált álláshirdetésnek megfelelően), majd elektronikus formában benyújtod (http://allasborze.elte.hu/cv-uplift/) a központnak. Pár napon belül személyre szóló visszajelzést kapsz, melyben nemcsak formai és tartalmi tanácsokkal látnak el, hanem leadott munkád erősségeit is kiemelik.

 A hozzáértő vélemény nem csak az önéletrajzodon keresztül növeli az esélyeidet egy-egy pozíció megszerzésére: amennyiben biztosan tudod, hogy a CV-d tökéletes, nagyobb önbizalommal fogsz megjelenni az interjúkon is, a személyes benyomás pedig legalább olyan fontos, mint az életrajz.

 Amennyiben nem tudod, hogyan kezdj hozzá első CV-d felépítéséhez, a Karriertükör című kiadvány iránymutatásul szolgálhat, illetve személyes karriertanácsadás  során is felteheted a kérdéseidet.

 Ha ezeket követően is úgy érzed, nem kifogástalan az életrajzod, érdemes figyelned a Karrierközpont honlapját, mivel rendszeresen indulnak CV, illetve motivációs levél írásával foglalkozó workshopok, melyeken jelképes összegű regisztrációs díj ellenében lehet részt venni.

képük forrása: https://www.nswmc.com.au

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Szövérffy Margit

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.