Gyakornoki lehetőségek az Európai Bizottságnál

Pénteken az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének szervezésében kerül megrendezésre egy tájékoztató nap, melynek középpontjában az Európai Bizottságnál meghirdetett gyakornoki helyek állnak.

Az Európai Bizottság minden évben közel 1300 öthónapos gyakornoki pozíciót kínál a tehetséges fiataloknak. Akit vonz a nemzetközi tapasztalat, a multikulturális környezet, a körülbelül havi ezer eurós fizetés, és többet szeretne megtudni a lehetőségekről, annak ott a helye a december 9-én délután tartandó tájékoztatón.

A rendezvényen hallhatsz majd többek között korábbi gyakornokok élményeiről, bővebb információkat szerezhetsz a pozíciókról és a jelentkezésről, illetve tanácsokat kérhetsz annak sikerességéhez.

Kérdéseidet felteheted Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztosnak, Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkárnak, vagy akár Zupkó Gábornak, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetőjének is.

A tájékoztató időpontja és helyszíne: 2016. december 9. 13:30–16:30, Európa Pont, Budapest, Lövőház utca 35.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a neved és felsőoktatási intézményed megadásával tudsz a regisztracio@eu.hu címen.

A hivatalos eseményt megtalálod a Facebookon, a gyakornoki helyekről és a jelentkezés feltételeiről pedig itt találsz információkat.

kép forrása: http://thechannelgroup.org/wp-content/uploads/2016/10/EU-The-Channel-Group.jpg

         

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Kádár Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.