Tankönyvbörze az ELTE ÁJK-n: Adok-veszek, és még jótékonykodom is

Az ELTE ÁJK Hallgatói Önkormányzata egy korábbi hagyomány életre hívásával idén szeptemberben ismét megrendezi a kari Tankönyvbörzét. Az esemény kétnapos beadási részből, valamint egy kétnapos eladási részből áll.

A szeptember 20-ai tanulmányi szünetre való tekintettel a programban kisebb változás történt,

a tankönyvek bevételére szeptember 19-én és 21-én,

tehát hétfőn és szerdán kerül sor a B épület B klubjában. Így, ha van bármilyen fölöslegessé vált tankönyved, azt ezeken a napokon viheted be a segítőknek, akik egy általad megadott árral felcímkézik ezeket, és az eladási napokon értékesíteni fogják.

Miért is jó ez mindkét félnek? Egyrészről nem neked kell közösségi oldalakra posztolgatni, hogy minél hamarabb eladhasd feleslegessé vált könyveidet, másrészről pedig vevőként ez a rendezvény megkímél téged a könyvek egyenként való beszerzésétől, hajkurászásától. A Tankönyvbörzén biztosan minden évfolyam képviseltetni fogja magát, széles választékkal, így egy körben az összes áhított tankönyv beszerezhető.

A vásárlásoknak az A épület aulája biztosít helyszínt szeptember 26-án és 27-én.

A standoknál e két napon folyik a börze, és a befolyt összegből nem csak az eladó részesedik. Minden tankönyv árából ugyanis 10%-ot egy – a könyveket beadók által megszavazott – jótékonysági vagy közösségi célra ajánlja fel a Hallgatói Önkormányzat. A fennmaradó összegek kifizetésének időpontja október 3-a és 4-e.

Bármilyen kérdés felmerülése esetén a HÖK-höz fordulhatsz segítségért.

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Szalai Flóra

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.