Tavaszi sportnapok a BEAC-cal

A BEAC idén tavasszal is házhoz hozza a sportot! A sportkampány célja, hogy minél több egyetemi hallgató, dolgozó, kollégiumi lakó megismerje és kipróbálhassa az egyetem sportegyesülete által nyújtott sportolási lehetőségeket, mindezt pedig a lehető legközelebb, az egyetemi kampuszokon és kollégiumokban tehessék meg.

A BEAC munkatársai és edzői március vége és május eleje között szervezett programokkal kívánják felhívni az egyetemi hallgatók és dolgozók figyelmét arra, hogy az egyetemi tanulmányok és a munka mellett is fontos a rendszeres sportolást, mozgást a mindennapi rutin részévé tenni.

Remek kikapcsolódás beugrani egy jógaórára, erősödni egy funkcionális köredzésen vagy az ismerősökkel kipróbálni olyan új edzéseket, mint a polefitness, a TRX-RIP trainer vagy akár a lézerharc. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai és a BEAC szakosztályok edzői, illetve oktatói tartják.

tavaszi sport

A kampány összes edzése ingyen kipróbálható, és akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik. A különböző fitnesz és funkcionális edzések, a küzdősportok és fesztiváljátékok között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

A tavaszi sportkampány állomásai:

BN Sportnap – 2018.04.09.
TÓK Sportnap – 2018.04.11.
GRIFF Sportnap – 2018.04.11.
BGGYK Sportnap – 2018.04.24.
BTK Sportnap – 2018.05.09.

Az alábbi programokkal várnak benneteket:

Aerobik minden mennyiségben (zumba; alakformáló; gerinctréning; zsírégető)
Harcművészetek (kick-box; muay thai; brazil jiu-jitsu; kung-fu)
Életmód sportágak (TRX; funkcionális köredzés; kettlebell)
Polefitness
Fesztiváljátékok (lézerharc, rekeszmászás, mini ping-pong, trambulin)

A sportnap programjairól a BEAC Facebook-oldala, a sportolási lehetőségekről pedig a www.beac.hu Sportolni szeretnék aloldala nyújt részletes útmutatást.


forrás: https://www.beac.hu/hirek/elte/tavaszi-sportnapok-a-beac-cal/

   

A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

admin

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.