ELTE ÁJK sikerek a 2018/2019 tanévben

Processed with VSCO with a6 preset

Amikor arról vitázunk, melyik egyetem nyújtja a legszínvonalasabb jogászképzést, különféle számokat és statisztikákat veszünk elő, melyek a mi igazunkat bizonyítják. Az ELTE ÁJK-n nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hallgatói kiválóságoknak tér nyíljon arra, hogy versenyeken is megmérettessék magukat, a sikereket pedig a minden év végén megrendezendő dékáni fogadáson ünnepeljük meg.

„Sokszor hallottam azt a mondást, hogy a bajban ismerszik meg a barát. Aztán egy nagyon okos ember azt mondta nekem, hogy a bajban segíteni alapvető emberi dolog. A barát nem a bajban ismerszik meg, hanem akkor, ha velünk örül a sikerünknek.” – mondta dr. Menyhárd Attila dékán úr ünnepi beszédében, melyet a kari sikerek megünneplésére szervezett dékáni fogadáson tartott, június 17-én, az Aula Magnában.

Az idei év kiemelkedően sikeres tanév volt a Kar számára: 19 hazai, és 11 nemzetközi versenyen indultak el a hallgatók, a 119 versenyző összesen 156 díjat hozott haza. 11 egyéni, és 8 csapatban szerzett első helyezés lett a miénk. Az OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójában 13 első helyezett a Karról került ki, ami több mint a második és harmadik legsikeresebb jogi kar által elért első helyezés összesen.

Büszkék vagyunk a versenyzőkre, felkészítő oktatókra, és arra, hogy az Egyetem polgárai lehetünk!

Képekért köszönet Gelbmann Mártának.


JURÁTUS HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSA szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

Varga Dominika Kincső

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.