Júliusi előretekintő

A Dékáni Hivatal közreműködésével ezúton szeretnénk beszámolni a kari eseményekről, aktualitásokról a soron következő időszakra nézve.

A július felét még a vizsgaidőszak tölti ki, ám miután tudásunkról számot adtunk, részt vehetünk az alábbi programokon:

Diplomaosztók és doktori avatások hálózzák be a júliusi hónapot. Számtalan időpont van július folyamán, ezekről itt olvashattok, a helyszín minden alkalommal az Aula Magna, az ünnepségek pedig nyitva állnak a hallgatók előtt is.

Könyvbemutató lesz július 5-én 14:00-től 16:00-ig, ahol több új – karunk oktatóitól származó – tudományos eredmény kerül bemutatásra. A helyszín a Kari Tanácsterem. A bemutatott könyvekről, előadókról és egyéb információkról itt tájékozódhattok.

Ezen a ponton említenénk meg, hogy a Neptunbana tantárgyértékelő kérdőívek kitöltésének határideje július 13. 20:00. Ezen kérdőívek kitöltése igencsak ajánlott, mivel – mindegyik kérdőív kitöltése esetén – az azokért kapott pontok beleszámítanak a vizsgajelentkezési rangsort eldöntő „mázlipontokba”.

A digitalizáció kihívásairól értekeznek karunk oktatói polgári jogból, közigazgatási jogból és büntetőjogból július 26-28-ig, a Kárpát-Medencei Nyári Egyetem jogtudományi szekciójában. A program alapvetően határon túli magyar anyanyelvű joghallgatók részére kerül megrendezésre, de minden érdeklődő részére nyitva áll. Az előadások helyszíne az A/1 gyakorló. Részletes információk itt.

A kari programok mellett ajánljuk továbbá az ELTE programjait általában, amelyekről itt tájékozódhattok. Kiemelten ajánljuk a július 3-4. között zajló SEP (Society for European Philosophy) filozófiai előadásokat és a július 15-ei tematikus sétát az ELTE Füvészkertben.

A programokra ellátogatóknak ezúton jó szórakozást, a kar hallgatóinak pedig programokban és sikeres vizsgákban gazdag júliust – na és persze: további jó olvasást kíván a Jurátus szerkesztősége!


JURÁTUS HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS


A szerzőről Összes bejegyzés megtekintése

admin

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás írásához, kérjük jelentkezz be.